Wij bieden live GPS tracking al vanaf € 10,00 ex. BTW per maand.
Al onze diensten zijn maandelijks opzegbaar.

De exacte kosten hangen af van diverse factoren. Denk hierbij aan het de tracking interval, is elke minuut voor u genoeg of wilt u elke 10 seconden een update registeren? Maken we gebruik van een opensource volgsysteem of ontwikkelen wij een platform op maat. Ook het aantal actieve trackers weegt mee.

Wij geloven dat elke GPS tracking toepassing anders is. Daarom inventariseren wij graag eerst uw situatie om daar vervolgens een offerte op maat voor aan te bieden.

De GPS trackers welke wij inzetten in voor buitenactiviteiten, denk hierbij aan fietskoeriers, zijn allen waterdicht.

De GPS trackers welke wij plaatsen in auto’s of vrachtwagens zijn niet waterdicht. Deze worden in de binnenruimte van het voertuig gemonteerd.

Ja, wij maken gebruik van speciale SIM-kaarten welke geschikt zijn voor gebruik in heel Europa en op verzoek zelfs wereldwijd!

Category: FAQ

Ja, de GPS tracker leest de benzine gegevens van de auto uit. Deze zijn inzichtelijk. Het is zelfs mogelijk om te bekijken hoeveel liter brandstof er per gemaakte rit gebruikt is.

Category: FAQ

De update frequentie van de GPS Tracker is, door ons, instelbaar van eens per minuut tot zelfs elke 10 seconden!

Category: FAQ

Ja, de GPS tracker is binnen 10 seconden te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is de GPS tracker in de ODBII poort van de auto of vrachtwagen te klikken. Deze poort bevindt zich in de meeste gevallen onder het stuur.

Category: FAQ

Load More